ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА ВСИЧКИ КЛИЕНТИ НА РЕВИСТА

Нашите Партньори

RT Consult

Отдаваме особено значение на архитектурата, едновременно като услуга и като изкуство и ръководим безпроблемно цялостната и съвместна дейност между консултантите, клиента и строителя.

Кредит Център

Кредитно консултиране и посредничество при финансиране на сделки с недвижими имоти.  КРЕДИТ ЦЕНТЪР предоставя директен контакт с 14 банки, за да получите специално отношение, най-изгодни и сигурни финансови решения и в най-кратък срок.

Флор Декор

Флор Декор е експерт в търговията с ламиниран паркет, интериорни и входни врати за България. Разполага с богат каталог от ламинирани паркети от най-висок клас, PVC и алуминиева дограма, избор на ролетни и интериорни щори.

Interior Raika Rancheva

За клиентите на РЕВИСТА предлагаме модерни решения за интериорен проект от утвърден, опитен и доказан във времето инженер-дизайнер.

Италкерамик Груп България ЕООД

Италкерамик Груп България ЕООД е водеща фирма на българския пазар в областта на вноса и търговията с висококачествена италианска керамика, санитарен фаянс, гранитогрес, душ кабини, сауни, вградени душ и уелнес системи, хидромасажни вани, смесителни батерии и мебели за баня.

Realistimo

Купуваш, продаваш или наемаш, ще ти помогнем да успееш.

Frame Design

С цел професионална презентация на недвижими имоти и максимално улеснение за клиента:
Услугата включва цялостно изграждане на уебсайт, 3D Визуализации, видеоклип, рекламни интериори, 360° снимки, фотореалистични разпределения, дизайн на каталози и други рекламни материали.