Политика за поверителност

1. За нас

Адресът на нашия сайт: https://revista.bg.

2. Какви лични данни събираме и защо?

При осъществяване на своята дейност “РЕВИСТА” ЕООД действа в качеството си администратор на лични данни съгласно чл. 4, пар. 7 от Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27.04.2016 г. относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни и за отмяна на Директива 95/46/ЕО (Общ регламент относно защитата на данните)[1] и извършва действия по обработване на лични данни в съответствие с Регламента и Закон за защита на личните данни.

Форми за контакт

Ако се регистрирате или използвате формаите за контакт на нашия уебсайт, ние съхраняваме избраното от вас потребителско име и имейл адреса ви и всяка допълнителна лична информация, добавена към потребителския ви потребителски профил. Можете да видите, редактирате или изтриете личната си информация по всяко време (с изключение на промяна на потребителското си име). Администраторите на уебсайтове също могат да виждат и редактират тази информация.

Файлове

Ако качвате изображения в сайта, трябва да избягвате качването на изображения с вградени данни за местоположение (EXIF GPS). Посетителите на сайта могат да изтеглят и извлекат данни за местоположението от изображения в сайта.

Бисквитки

Ако оставите коментар на нашия сайт, можете да разрешите запазването на вашите име, имейл адрес и уеб сайт в бисквитки. Те са за ваше удобство, така че да не е нужно да попълвате отново данните си, когато оставяте друг коментар. Тези бисквитки ще се пазят една година.

Ако имате профил и влезете в този сайт, ще зададем временна бисквитка, за да определим дали браузърът ви приема бисквитки. Тази бисквитка не съдържа лични данни и се изтрива, когато затворите браузъра си.

Когато влезете в профила си на сайта още няколко бисквитки ще запазят информацията ви за вход и предпочитанията ви какво да виждате на екрана. Бисквитките за вход изтичат след два дни, а за предпочитанията на екрана след година. Ако изберете опцията за запомняне, информацията ви за вход ще се пази две седмици. Ако излезете от профила си, бисквитките за вход ще бъдат изтрити.

Ако редактирате или публикувате статия една допълнителна бисквитка ще бъде запазена в браузъра ви. Тя няма да съдържа лични данни, а просто ще добави идентификатора на публикацията, която току що сте редактирали. Изтича след един ден.

Вмъкнато съдържание от други уебсайтове

Статиите на този сайт могат да бъдат вградени (видеа, изображения, съдържание и т.н.). Вграденото съдържание от други сайтове приема и се държи с посетителя на сайта като с посетител на собствения си сайт.

Тези сайтове могат да събират данни за вас, да използват бисквитки, да вграждат допълнителни инструменти за статистика от трети страни, да следят как работите с тези инструменти включително как потребявате вградено съдържание ако имате профил и сте влезли в него на сайта.

GOOGLE ANALYTICS

Ние използваме Google Analytics на нашия сайт за анонимно отчитане на използването на сайта. Така че, не се съхраняват персонализирани данни. Ако искате да се откажете от Google Analytics да наблюдава поведението ви на нашия уебсайт, моля, използвайте тази връзка:  Google Analytics Opt-out.

3. Вградено съдържание

Страниците на този сайт могат да включват вградено съдържание, например видеоклипове в YouTube. Вграденото съдържание от други уебсайтове се държи по същия начин, както ако сте посетили другия уебсайт.

Тези уебсайтове могат да събират данни за вас, да използват бисквитки, да вграждат допълнително проследяване на трети страни и да следят взаимодействието ви с това вградено съдържание, включително проследяването на взаимодействието ви с вграденото съдържание, ако имате акаунт и сте влезли в този уебсайт. По-долу можете да намерите списък на услугите, които използваме:

FACEBOOK

Приставката за Facebook страница се използва за показване на нашата времева линия във Facebook на нашия сайт. Facebook има собствени правила за бисквитки и поверителност, над които нямаме контрол. Няма инсталация на бисквитки от Facebook и вашият IP не се изпраща до сървър на Facebook, докато не се съгласите с него. Вижте тяхната политика за поверителност тук: Facebook Политика за поверителност .

YOUTUBE

Ние използваме видеоклипове в YouTube, вградени в нашия сайт. YouTube има собствени правила за бисквитки и поверителност, над които нямаме контрол. Няма инсталация на бисквитки от YouTube и вашият IP не се изпраща до сървър на YouTube, докато не се съгласите с него. Вижте тяхната политика за поверителност тук: YouTube Политика за поверителност.

Google maps

Сайтът на “РЕВИСТА” ЕООД използва услугата Google Maps. Тя се управлява от Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. За да използвате Google Maps, е необходимо да запазите IP адреса си. Тази информация обикновено се предава към сървър на Google в САЩ и се съхранява там. Доставчикът на този уебсайт няма влияние върху този трансфер на данни. Използването на Google Maps е с цел да направим нашия уебсайт по-привлекателен и да улесним намирането на местоположението на посочените от нас места в уебсайта. Вижте тяхната политика за поверителност тук: Google maps политика за поверителност.

4. МЕРКИ ЗА СИГУРНОСТ

Ние използваме SSL / HTTPS протокола в целия ни сайт. Това криптира комуникацията на нашите потребители със сървърите, така че личната информация да не бъде улавяна / отвличана от трети страни без разрешение.

В случай на нарушение на данните системните администратори незабавно ще предприемат всички необходими стъпки, за да гарантират целостта на системата, ще се свържат с засегнатите потребители и ще се опитат да нулират паролите, ако е необходимо.

5. Вашите права върху данните ви
ОБЩИ ПРАВА

Ако имате регистриран акаунт на този уебсайт или сте оставили коментари, можете да поискате изнесен файл от личните данни, които съхраняваме, включително всички допълнителни данни, които сте ни предоставили.

Можете също така да поискате да изтрием някое от личните данни, които сме съхранили. Това не включва данни, които сме задължени да съхраняваме за административни, правни или защитни цели. Накратко, не можем да изтрием данни, които са жизненоважни за това, че сте активен клиент (т.е. основна информация за акаунта, като имейл адрес).

Ако желаете всичките ви данни да бъдат изтрити, вече няма да можем да ви предлагаме поддръжка или други услуги, свързани с продукти.

GDPR Права

Вашата поверителност е критично важна за нас. Напредвайки към GDPR, ние се стремим да подкрепим стандарта GDPR. ThemeREX позволява на жителите на Европейския съюз да използват неговата услуга. Следователно, намерението на ThemeREX е да спазва европейския общ регламент за защита на данните. За повече подробности вижте тук: EU GDPR информационен портал.