Рая 2

Луксозно и висококачествено изпълнение

Представяме Ви най-новата бутикова сграда

Съчетание на безупречна визия, отлична локация, уют, лукс, качество, комфорт и сигурност...
Така накратко може да се опише Вашият бъдещ избор за нов дом или инвестиция.
Благодарение на отличната си локация комбинира по уникален начин панорамната гледка към Родопите и града, спокойствието и чистият въздух, както и бърз и лесен достъп с автомобил и градски транспорт до центъра на града. В непосредствена близост се намират училища, детски градини, медицински центрове, МОЛ, Гребна база....

Локация: Район Западен, кв. Хр. Смирненски –  в най-зелената част на Пловдив, на метри от Гребна база.

Сградата е проектирана  с 1 подземен етаж и 7 надземни етажа, чиято вертикална комуникация се осъществява посредством един асансьор  и едно стоманобетонно стълбище с директно осветление и вентилация.

Строителство: Конструкцията на сградата е монолитна стоманобетонова с външни зидове и вътрешни преградни стени от керамични блокове. Предвижда се 10 см топлоизолация на външните стени от каменна негорима вата.

Светла височина на помещенията: 2.80 м.

Интериор и екстериор: Фасадата е с изчистени обеми и форми, характерни за жилищното строителство. Използвана е комбинация между окачена фасада от композитни панели, и фасада с външен слой третиран с мазилка.  Измазаната част  е с полимерна мазилка. Предвиждат се декоративни елементи по фасада изградени от композитни панели при тях топлоизолацията ще бъде решена с каменна вата. Прозорците са с PVC дограма със стъклопакет и безцветно стъкло. Терасите са предимно с ажурни парапети. Предвидени са необходимите топло- и хидроизолации, съобразно действащите нормативи.

Концепция: Съвършено съчетание между Качество, Лукс, Модерна Архитектура, Сигурност, Зеленина…
Навременно съдействие при необходимост от кредитиране при най-добри условия!

Период на изпълнение: 07.2023г. – 01.2025г.

0
Двустайни апартаменти
0
Тристайни апартаменти
0
Многостайни апартаменти
0
Магазин
0
Гаражи и Паркоместа

разпределения в комплекса

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

ИДЕЙНИ ПРОЕКТИ

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!