Нашите Услуги

Онлайн калкулатор

Интересувате се какви ще са Вашите вноски, лихва, сума за връщане по кредита? Използвайте нашите онлайн калкулатори, за да предвидите всичко.

Виж повече

За инвеститори и изпълнители

Комплексна услуга за Инвеститори и Изпълнители:
– От намирането на подходящ парцел
– През реализация на проекта – архитектура, строителство, подизпълнение
– До успешно финализиране – маркетинг и продажби.

Ипотечни и потребителски кредити

Кредитно консултиране и посредничество при финансиране на сделки с недвижими имоти.  Най-изгодни Ипотечни, Потребителски и Фирмени кредити от КРЕДИТ ЦЕНТЪР.

Дизайн, обзавеждане, ремонти

Всички наши клиенти могат да се възползват от полезните ни допълнителни услуги като пълно или частично обзавеждане, ремонт, дизайн, архитектурни проекти и др.

Експертни оценки и консултации

Експертни оценки и консултации за пазарна стойност на недвижими имоти.
Оказваме съдействаме по време на целия процес съвместно със своите партньори

Посредничество при покупко-продажба

Посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти – Комуникация и преговори с потенциални клиенти, организиране на огледи, съдействие за договаряне между страните, сключване и приключване на сделка и съдействие на всеки етап от сделката.

Посредничество при Наемане и отдаване под наем

Посредничество при наемане и отдаване под наем на недвижими имоти – Комуникация и преговори с потенциални клиенти, организиране на огледи, съдействие за договаряне между страните, сключване договори.

Маркетингови проучвания

Предлагаме маркетингово проучване на пазара и инвестиционни консултации при сделки с недвижими имоти.

Управление на недвижими имоти

Управлението на недвижим имот напълно замества собственика в неговите ангажименти при отдаването под наем: сключване на договори за наем, контрол на приходи и разходи, контрол на състоянието на имота, организиране и координиране на всички други свързани дейности.

Правно и техническо обслужване

Правно и техническо обслужване на сделки с недвижими имоти – Изготвяне на пълен пакет документи и договори, проверки на собствеността и оформянето на изрядна документация на имота, поддържащи дейности и администрация на цялостния процес на сделката.
Защитаваме интересите на своите клиенти като осигуряваме необходимата юридическа и консултантска помощ до деня на нотариалното прехвърляне на имота.